NICULINA MOCIOI E INDEPENDENTĂ

0
422

Deputata de Gorj Niculina Mocioi a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că a demisionat din grupul parlamentar al PPDD după ce conducerea centrală a formaţiunii politice a decis dizolvarea întregului Birou Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei judeţene Gorj, transmite Agerpres.

Aceasta a anunţat marţi Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că părăseşte partidul pe listele căruia a fost aleasă în Parlament şi va activa ca deputat neafiliat. 

,,Doamna Niculina Mocioi ne-a anunţat că renunţă la calitatea de membru PP-DD, iese din grupul PP-DD şi activează ca deputat neafiliat. Informarea se trimite la plen”, a spus secretarul Camerei Niculae Mircovici la finalul şedinţei Biroului permanent al Camerei.

Totodată, Mocioi renunţă şi la funcţia de secretar executiv al partidului, la nivel naţional, precum şi cea de coordonator pe zona Hunedoara.

,,Am hotărât să demisionez din grupul PP-DD deoarece eu şi partidul în care mi-am început cariera politică am ales drumuri diferite. Nu mai sunt deputat PP-DD, ci deputat independent“

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.