Işfan şi Caragea ,,traşi de mânecă” de Prefectul Claudiu Teodorescu

0
330

Ion Işfan, şeful învăţământului gorjean, şi Viorel Salvador Caragea, mai marele IPJ Gorj au fost muştruluiţi ieri, în şedinţa de Colegiu Prefectural de către Prefectul Teodorescu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viorel Caragea, şeful IPJ a fost ,,tras de mânecă” pentru că ,,se uita după cai verzi pe pereţi” atunci când Claudiu Teodorescu ,,îşi răcea gura de pomană” într-o discuţie ,,aprinsă” din cadrul Colegiului.

„Domnul Caragea, mulţumesc mult de tot că mă ascultaţi. Ce rugăminte am, dacă vă plictisiţi, ieşiţi afară. Avem probleme cu dumneavoastră. Vă rog!”, a apostrofat Claudiu Teodorescu.

Drept răspuns şeful IPJ ,,şi-a ordonat pe bancă rechizitele” şi a promis că se pune pe treabă: „De săptămâna asta începem şi controalele în baruri, cofetării, acolo unde se mai duc elevii în timpul orelor, iar dacă îi găsim, prezentăm cazul şcolii unde învaţă elevii”, a precizt Viorel Caragea.

Inspectorul şcolar judeţean Ion Iştfan nu a scăpat nici el de muştruluială după întâmplările  petrecute în unitățile de învățământ din județ, fiind nevoit să dea explicaţii serioase referitoare la siguranța în școli, dar și dacă programul orelor de curs este respectat

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.