Ion Călinoiu, vizită de lucru în Spania

0
216

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj se află în vizită de lucru în Peninsula Iberică, în regiunea Tarragona din Spania.

,,Excursia” urmăreşte realizarea unui schimb de experienţă cu reprezentanţii administraţiei publice locale spaniole, dar şi o colaborare privind dezvoltarea culturală, economică şi educaţională.

Invitaţie deschisă pentru Călinoiu din partea spaniolilor

Preşedintele CJ a plecat în Spania ca urmare a invitaţiei primate din partea lui Josep Poblet y Sous, preşedintele regiuniiTarragona. Birourile Guvernului Provincial Tarragona vor fi martore la schimbul de experienţă româno-spaniol, la întrevederile dintre reprezentanţii spanioli şi gorjeni, dar şi la acţiunile întreprinse pentru realizarea unor parteneriate privind domeniul economic, cultural şi educaţional.

Ion Călinoiu, pe meleaguri catalane

Vizita de lucru a preşedintelui CJ Gorj va debuta cu o serie de întrevederi, cu reprezentanţi din administraţia publică locală din oraşul Barcelona şi se va axa pe discuţii privind cooperarea şi realizarea unor schimburi de experienţă în domeniul relaţiilor internaţionale. Aici, Ion Călinoiu se va întâlni cu directorul de relaţii internaţionale şi cooperare din cadrul Primăriei Barcelona.

,,Epilogul” vizitei în Spania se va consuma în regiunea Tarragona, undeva în jurul datei de 12.07 a.c.

Tot în cadrul acestei vizite, Ion Călinoiu se va întâlni şi cu Manuel Vila Lopez, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Spaniole şi va discuta strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Gorj în perioada 2012-2020, privind atragerea de investitori în zonă.

 

ALEXANDRU PREDA

 

 

 

 

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.