HANU, SOCRU MARE PENTRU A DOUA OARĂ

4
1725

Dorin Hanu, primarul municipiului Motru va fi socru mare pentru a doua oară. Se pare că şi de această dată, pe 25 octombrie, edilul va juca rolul de ofiţer al stării civile, oficiind ceremonia dintre fiul său cel mare Valentin şi viitoarea sa noră, Andreea Maria Micodin.

Mesenii se vor ospăta, în frunte cu mirii şi socru mare unde altundeva, dacă nu în restaurantele celui mai vocal protestatar şi grevist al judeţului Gorj, afaceristul Mihai Rămescu. Lume, ca la orice eveniment cu ştaif, ,,de viţă nobilă” şi în număr mare, prieteni, subalterni ai edilului, politicieni aflaţi la putere sau în opoziţie, cu toţii vor juca şi se vor distra în noaptea de 25 spre 26 octombrie a lui 2014.

Valentin Hanu, fiul cel mare al primarului din Motru urmează să-şi unească destinul cu cea pentru care şi-a ,,umflat penele”  într-un incident iscat în incinta clubului Minierul Motru în urmă cu două luni. La vremea respectivă, numele lui Valentin Hanu a fost ,,ţintuit” pe primele pagini ale ziarelor locale, dar şi ale tabloidelor centrale- ,,Fotbalist – bătut şi sechestrat de fiul primarului Hanu, din motive de amor”, ,,Triunghi amoros periculos! Doi fotbalişti, colegi de echipă, s-au bătut pentru o femeie!”, ,,Din dragoste! Fiul primarului Hanu a snopit în bătaie un fotbalist pentru o femeie!”.

Neli Matei, de la gorj-domino.ro relata la vremea respectivă incidentul în care viitorul ginere şi-a sechestrat şi bătut un coechipier din motive amoroase. Un triunghi amoros ajuns în cele din urmă ,,la cuţite” şi la zile de îngrijiri medicale datorită ,,fructului interzis”, din care fotbalistul ,,căpăcit” ,,a muşcat” sau doar a păcătuit cu gândul.

Trecând peste incidentele nefericite din vieţile protagoniştilor, peste păcatele şi reuşitele părinţilor, nouă nu ne rămâne decât să le urăm viitorilor miri ,,CASĂ DE PIATRĂ”, ,,SĂNĂTATE”, ,,FERICIRE” şi la cât mai puţine apariţii negative în media.

Să vă mai spun ceva! Semnele ,,de bună purtare” din fotografia de mai sus, ale lui Valentin Hanu nu sunt urmare a nefericitului incident din luna august a anului curent întrucât la reglarea de conturi, ,,sub clar de lună” a celor doi fotbalişti fiul edilului a avut bodyguard.

George TOCAN

untitled-2

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.