Florinel Ţuilă, edilul comunei Cătunele este nemulţumit de alimentele primite de pensionari de la UE: Bătrânii noştri primesc resturi de la Uniunea Europeană

0
474

Edilul comunei Cătunele, Florinel Ţuilă este de părere că pensionarii sunt umiliţi atunci când primesc alimente de la UE, tot acesta afirmând că şi acele alimente nu vin toate.

Ţuilă crede că ajutotul dat de Uniunea Europeană pensionarilor şi şomerilor privind produsele alimentare sunt jignitoare, iar umilinţa pe care  o îndură aceste categorii sociale este şi mai mare atunci când ajutoarele alimentare nu vin nici măcar toate şi la timp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

,,Asta e problema cea mai mare… că nu au venit toate produsele. Cred că undeva se lucrează ca în agricultură, adică lasă-mă să te las.  Nu sunt treburi serioase! În fiecare an s-a constatat acelaşi lucuru. E vorba de România, nu se implică nici Uniunea Europeană, nici noi nu ne implicăm suficient. În fiecare an vin produse mai puţine,.. (…). Nu mi se pare normal să fim toţi folosiţi ca ajutaţi sociali. Ar trebui în mod normal să aibă pensionarii pensii mai bune şi să nu beneficiem de milă!”, a declarat Florinel Ţuilă.

Elevii fug la Motru

Edilul a constatat că problema ,,alimentelor europene” nu este singura la nivelul comunei pe care o administrează. Acesta a constatat că numărul elevilor la şcolile din localitate este în continuă scădere şi din ce în ce mai mulţi elevi aleg şcolile din Motru decât din Cătunele.

,,Din luna martie, aprilie, de când se termină lemnele ne aprovizionăm! Prin aprilie, mai aducem lemnele şi punem în magazie. Pot să spun că din luna iunie putea veni iarna la noi. (…) Şcolile au fost pregătite, nu sunt probleme din punctul ăsta de vedere. Nu mai fac fabricile copii, asta e cea mai mare problemă, din cauza locurilor de muncă. Se reduc permanent locurile în şcoli, în special la cele de la ţară, în exodul ăsta spre oraş…”, a conchis edilul.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.