FIICA LUI ŢUNDREA CERE 12 MILIOANE DE EURO DESPĂGUBIRE STATULUI ROMÂN

0
465

Nicoleta Popovici, fiica gorjeanului din Pojogeni, Marcel Ţundrea, pedepsit pe nedrept pentru omor vrea să-şi ,,răzbune” tatăl. Aceasta a redeschis dosarul tatălui său care a căzut victimă uneia dintre cele mai mari erori judiciare din România.

Nicoleta Popovici a solicitat zilele trecute, la Tribunalul Gorj, repararea prejudicilui creat în urmă executării a 12 ani de închisoare, pe nedrept, de către tatălui ei. Fiica a solicitat drept daune pentru chinul îndurat de tatăl ei, un milion de euro pentru fiecare an pentrecut de acesta în spatele gratiilor.

Gorjeanul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare acuzat fiind că a violat şi ucis o fetiţă de 13 ani. Acesta s-a stins din viaţă, în 2007, la doar 2 ani după eliberarea, datorită unor boli contractate în spatele gratiilor.

Pentru ca demersul ei să fie unul ,,palpabil”, fiica lui Marcel Ţundrea a adus o serie de martori în faţa instanţei care au vorbit de suferinţa pe care au cauzată maginstraţii în clipa în care au luat o hotărâre eronată. ,,Avea doar 10 ani când tatăl ei a fost acuzat că a omorât o copilă şi toată adolescenţa a fost privită drept >>fiica unui criminal<<“, a susţinut un profesor chemat în faţa instanţei, informează libertatea.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.