EXCLUSIV ÎN GORJ, JUDEŢUL LUI PONTA, ÎNCEPE LUPTA! PRIMARUL DORIN HANU SE VREA DEPUTAT!

4
674

În ultimul timp, conform unor surse din interiorul PSD, primarul Municipiului Motru, județul Gorj, Dorin Hanu se gândește și chiar lucrează pentru a primi un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2016, pe un colegiu de deputat.

Primarul Hanu este la al doilea mandat de primar al municipiului Motru și în ultimul timp a început o mini-campanie de lobby printre membrii PSD de la București și nu numai.

Hanu are susținerea lui Călinoiu și Cârciumaru!

La nivelul județului se pare că ar avea susținerea șefului Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu și a primarului municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.
De reținut faptul că Ion Călinoiu este președinte coordonator al Departamentului Relația cu Aleșii Locali, din cadrul Consiliului Național PSD, la care participă atât Hanu cât și Cârciumaru. La nivel central se vorbește de o înlocuire a celor care conduc județul o dată cu alegerile din 2016.Ei sunt păstrați, deocamdată, pentru a-l ajuta pe Victor Ponta să devină Președintele României, știindu-se că cei trei Călinoiu, Cârciumaru și Hanu l-au ajutat sa fie deputat, să devină președinte PSD și vor face orice pentru a câștiga președinția României. Pentru acest ajutor vor primi locuri eligibile și liniștite pentru alegerile parlamentare din 2016.

Dorin Hanu în locul Cameliei Khraibani!

Călinoiu se va bate, probabil, cu Dian Popescu la Senat, având și ambiții personale; Cârciumaru va avea asigurat colegiul de deputat lăsat liber de Ponta, în eventualitatea câștigării alegerilor prezidențiale, iar Hanu în locul actualei deputate Camelia Khraibani.
În ultimul timp a apărut o răceală între actuala deputată Khraibani și primarul din Motru.Hanu a uitat, sau nu, să o invite pe deputata Khraibani la unele evenimente pe care le-a organizat în municipiul Motru iar în declarațiile pe care le-a făcut în ultimul timp nu a prea zis nimic de doamna deputat.
Mai mult, se știe că are și unele relații privilegiate cu presa locală din Gorj, intervenind chiar pentru îndepărtarea unor jurnaliști care-l criticau, și care în ultimul timp au cam atacat-o pe Khraibani.
Oricum cei doi nu sunt buni comunicatori, știindu-se că discursurile lui Hanu au fost și sunt făcute de alții iar cât o privește pe deputata Khraibani aceasta nici măcar nu are sau nu a găsit pe cineva care să o ajute în această zonă.
Se pare că deputata Khraibani nu are nici măcar susținerea de la OFSD(Organizația Femeilor Social Democrate) a cărei președintă, Rovana Plumb este în relații bune cu Dorin Hanu.
Ghinionul, dacă se poate spune așa, pentru doamna deputat Khraibani este că a obținut un mandat pe colegiul de deputat din zona Motru, loc pe care-l țintește exclusiv primarul Hanu și unde actualul primar mai are susținere și din partea minerilor, care au mai rămas.
Hanu a făcut curățenie și la nivelul organizației PSD Motru, în sensul de a elimina potențialii adversari, pe unii i-a exclus iar pe alții i-a îndepărtat, pentru a putea fi sigur de susținere.
Dacă Ponta ajunge Președintele României, având mari șanse, el va lăsa conducerea județului la mâna celor trei bărbați Călinoiu, Cârciumaru și Hanu.
Fiecare joacă pentru a-și asigura liniștea pentru cel puțin patru ani. E un joc dur, cu o strategie și o luptă care-pe-care, la finalul căreia poate să fie un singur câștigător sau pot câștiga ambii combatanți.

Khraibani trebuie să negocieze din timp în așa fel să aibă asigurat un alt loc călduț ori va fi eliminată din orice aranjament politic. Mai poate veni cu ceva incredibil, de genul atragerii unor investitori pe care să-i aducă în Gorj sau în zona Motru și care să ducă la crearea de noi locuri de muncă. Aceste acțiuni trebuie coordonate în strânsă legătură cu o campanile în presa locală pentru a fi prezentate opiniei publice ca pe o realizare personală.
În ceea ce-l privește pe Dorin Hanu, am observat că este promovat la nivelul presei locale și vine cu promisiuni de atragere de investitori în Motru. Mai are nevoie de oameni care să-l ajute în ceea înseamnă strategiile politice de la centru, să-l facă cunoscut PSD-ului de la București sau să-i readucă lângă el pe cei pe care i-a îndepărtat.

Eu vă spun în încheiere că:

„Poți să ai și eșecuri! Poți să ai și succesuri!” citat din Elena, fostă Băsescu.

Articol in colaborare cu www.ecopolitic.ro

untitled-2

4 COMENTARII

  1. doi incompetenti. unu care arunca bani pe geam sa faca adapossturi pentru cainii care inca stau pe strazile orasului si o duduie care promite de mama focului a carei realizare, cica, e ca a bagat un tren in motru care in curand nu va mai circula

    • Consil+Popescu sunt doi handicapati retardati care nu au facut nimic in viata lor decit sa manince cacat,Dom Hanu e Primar un pic de bun simti sa aveti,a fost ales cu voi sau fara voi mincati cacat cit vreti sugeti P. I. P i. R. O. N. U. L

      • Si daca Hanu e primar e dumnezeu pe pamant? Ca nu inteleg aceste lucruri. Domnu e primar, domnisorul e cutarica, doama e doamna deputat, deci e peste lege. Baaaa tampitilor terminati cu mentalitatea asta securisto-comunista. Daca e cineva cu o functie nu trebuie sa-si bata joc de oameni, ci dimpotriva! Si asa ca idee, da trenul de care are multa lume nevoie, nu va mai circula chiar asa de mult. Cum poti spune ca un om face ceva extraordinar pentru un oras cand apele baltesc pe strazi, in unele zone REABILITATE CU FONDURI EUROPENE lipsesc canalele de scurgere a apei pluviale, pe strazile principale se vopsesc bordurile si se taie iarba pe cand pe cele latularnice sufletu, dumnezeu cu mila. Se fura cu nemiluita ba competentilor, expertilor si lingailor. Cred ca si voi va luati cota!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.