CUPĂ: PLEC DIN PNL CU UN SENTIMENT DE AMĂRĂCIUNE

0
415

Deputatul ,,de Cătunele”, Ion Cupă  a anunțat că demisionează din Partidul Național Liberal ca urmare a abandonării de către conducerea acestuia a identității politice, a istoriei, a tradițiilor sale politice și organizatorice.

,,Am decis ca astăzi să îmi depun demisia din Partidul Național Liberal. Este o decizie grea, însă ceea ce se întâmplă astăzi în PNL și direcția în care se îndreaptă partidul fac ca eu să nu mă mai regăsesc în acest partid. PNL, așa cum îl știm cu toții nu mai există, după ce conducerea sa a decis abandonarea identității politice, a istoriei, a tradițiilor sale politice și organizatorice.

Această manevră politică sinucigașă își va arăta consecințele pentru PNL în perioada următoare, în care cetățenii vor fi cei care vor sancționa aceste derapaje. Electoratul a mai sancționat o dată deciziile luate de conducerea PNL, însă aceștia se pare că nu învață din erorile comise, a afirmat deputatul.

Cupă a precizat că părăseşte PNL-ul cu ,,un sentiment de amărăciune, în special după ultimul Congres, al cărui rezultat era deja stabilit. Jocurile au fost făcute cu privire la acest Congres de către cei din conducerea actuală pentru a ieși cum le-a convenit lor”.

Acesta a mai adăugat că ,,în PNL nu se mai poate vorbi despre liberalism după trecerea la PPE și fuziunea cu PDL. PNL și membrii săi nu se mai pot declara liberali din momentul afilierii la PPE, dezicându-se în acest fel de tot ceea ce înseamnă liberalism. Eu unul sunt și voi rămâne liberal și voi continua să promovez ideologia în care cred și care mă reprezintă”.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.