CIUREL ,,RIDICĂ” FABRICI DIN PIX, PE HÂRTIE

0
485
FOTO: www.stiri.com.ro

Aşa cum la centru fostul ministru al transporturilor Dan Şova ,,ridica” tronsoane-ntregi de autostrăzi, din pix, pentru ca noi să ne plimbăm cu degetu’ pe hârtie, aşa şi la nivel regional, chiar local, managerul privat al Complexului Energetic Oltenia are gata, ce să vezi, făcută negru pe alb, tot pe hârtie, o fabrică.

Fabrica realizată în proporţie de 100% pe hârtie de Ciurel este o fabrică de brichete din cărbune ce ar urma să aibă pusă piatra de temelie (să sperăm că nu doar din pix) undeva în zona Motru. Doar că directorul general al CEO nu este primul care promite acest lucru… nu este nici primul, nici ultimul care promite noi locuri de muncă pentru motreni.  Tot pe hârtie, fabrica care ar urma să fie ridicată din două mutări şi câteva mişcări, adică până la sfârşitul acestui an va avea în jur de 100 de angajaţi.

Nu în cele din urmă, trecând peste cheltuieli neprevăzute, problemele infrastructurii şi potenţialele contracte încheiate, Laurenţiu Ciurel nu are certitudinea, dar are speranţa în CEL DE SUS, în sfânta foaie şi sfântul pix că la finele acestui an va tăia panglica tricoloră. Eu sper să nu fie tăiată cu pixul pe hârtie. Sper ca în mai puţin de un an o sută de motreni să aibă noi locuri de muncă! Sper ca ,,Ciurel&Co.” să se ţină de promisiune, iar fabrica de brichete să devină realitate.

Noi încă sperăm! Să vedem dacă alţii, în continuare, încă mai promit şi promit şi iar promit…

untitled-2

1 COMENTARIU

  1. De promisiuni de astea ne-am cam saturat! Pana nu vedem nu mai credem nimic. V-am votat si acum nu stiti altceva decat sa mintiti! Aici vorbesc si de alte persoane sus puse din Motru care promit marea cu sarea. eheee, Motru e deja mort!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.