Barbu şi ceilalţi ,,traseişti” din PPDD, chemaţi în instanţă! PPDD le cere câte 2 milioane de euro

0
274
Foto: Antena 3
Foto: www.ziuanews.ro
Foto: www.ziuanews.ro

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anunţat, sâmbătă pentru Mediafax, că formaţiunea sa va începe de luni acţiunile în instanţă împotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere să achite câte două milioane de euro, conform unei convenţii semnate înainte de alegeri.

,,E limpede că trădarea este la loc de cinste în politica românească, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare că meteahna întipărită în rândul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plecările din PPDD. Cei care au plecat, au plecat pentru o falsă promisiune neîndeplinită nici până astăzi. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o convenţie cu PPDD, ca în cazul în care părăseşte partidul să plătească două milioane de euro. Am decis activarea acestor clauze şi ne vom adresa de luni instanţei, iar primul proces va fi cel al lui Tudor Barbu”, a spus Neagu, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca pentru Mediafax.

Numărul parlamentarilor PPDD a scăzut cu 26, acum formaţiune are 42 de aleşi faţă de 68 câţi au fost aleşi în 2012.

Tudor Barbu este ultimul care a ,,dezertat”, ales în 2012 Senator de Gorj din partea PPDD a aterizat acum în barca conservatorilor.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.