Zilele Municipiului Târgu-Jiu au ajuns la a XIII-a ediţie

0
266

Manifestarea „Zilele Municipiului Târgu-Jiu” a devenit deja o tradiţie. În acest an, sărbătoarea debutează pe data de 20 mai, autorităţile pregătind o serie de surprize. Între momentele muzicale cu care se vor delecta petrecăreţii se regăseşte şi un concert susţinut de Antonia, Alex Velea şi Alex Mica, însă nu vor lipsi nici spectacolele de folclor.

„Zilele Municipiului Târgu-Jiu” este un eveniment ce devine, de la an la an, tot mai important pentru cetăţenii oraşului, o săptămână în care toată lumea lasă grijile cotidiene la o parte, putând să se bucure de o atmosferă relaxantă şi de multă voie bună. Primul eveniment care marchează debutul celei de-a XIII-a ediţii a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu are loc în această seară, începând cu ora 20:00, la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Este vorba despre procesiunea religioasă dedicată patronilor spirituali ai municipiului Târgu-Jiu, Sfinţii Mari Împăraţi Constantin şi Elena, manifestare la care vor participa în jur de 100 de preoţi.

Muzică pe săturate…

La ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu, reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgu-Jiu s-au străduit să aducă pe scenă nume sonore ale muzicii uşoare, dar nu numai. „Vom avea în program şi momente folclorice, momente cu muzică uşoară. Deci, am căutat să includem foarte multe activităţi, care să aducă bucurie. Vor urca pe scenă Antonia, Alex Velea şi Alex Mica, solişti foarte iubiţi la ora actuală”, confirmă edilul Florin Cârciumaru.
Trebuie să menţionăm că, pentru realizarea unui eveniment de calitate, care să încânte participanţii, consilierii locali au alocat suma de 60.000 lei, necesari pentru artiştii care susţin programele, asigurarea echipamentelor tehnice, realizarea materialelor de promovare a evenimentului, organizarea simpozioanelor propuse şi altele.

—>>Programul detaliat al Zilelor Municipiului Târgu-Jiu<<—

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.