Zeci de tarabe cu mărţişoare în centrul Târgu-Jiului

0
275

Zeci de tarabe cu mărţişoare în centrul Târgu-Jiului

De câteva zile, în centrul municipiului Târgu-Jiu se comercializează mărţişoare. Pentru această zonă au optat, până la ora actuală, 70 de comercianţi. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, astfel de produse se mai vând în zona de sud a oraşului şi în CAM. Taxa plătită de comercianţi este de 9 lei pe zi pe metru pătrat.

În cadrul unei conferinţe de presă, Florin Munteanu, şeful Serviciului Concesionări din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a confirmat faptul că, la nivelul municipiului nostru, comercializarea de mărţişoare a început încă de acum zece zile. „Începând cu data de 18 februarie, la solicitarea comercianţilor de mărţişoare, am predat amplasamentul în centrul municipiului. Până la ora actuală au fost predate aproximativ 70 de amplasamente la comercianţii de mărţişoare, iar de câteva zile au început să apară şi comercianţii de flori; de astăzi va creşte numărul acestora. În afară de prezenţa pe centrul municipiului a comercianţilor de mărţişoare, mai avem amplasamente în partea de sud a oraşului şi în zona CAM. Aşteptăm şi în zilele următoare comercianţi, în special pentru comercializarea florilor. Taxa este de 9 lei pe zi pe metrul pătrat”, a precizat Florin Munteanu.

Mărţişoare pentru toate buzunarele

În pofida faptului că vremea a fost destul de nefavorabilă în ultimele zile, comercianţii de mărţişoare au expus zi de zi marfa, oferindu-le clienţilor o paletă largă de produse. Preţurile sunt şi ele diverse, pornind de la câţiva zeci de bani şi ajungând la zeci de lei. chiar şi aşa, comercianţii se plâng de nivelul scăzut al vânzărilor, sperând ca acestea să crească pe ultima sută de metri. Obiectele expuse spre vânzare în acest an au fost pe toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Totuşi, pentru tradiţionalişti, mărţişoarele de modă veche, nu se mai caută, la modă fiind cele mici, simbolice, sau cu figurile unor staruri de muzică, ori cele confecţionate din diferite pietricele.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.