VREAU REZIDENT EX ÎN ORAŞUL MEU

0
283

Fanii muzicii Rock din România vor alege oraşele în care se vor desfaşura la sfârşitul lunii octombrie concertele grupului Rezident Ex . În urma multor solicitări adresate direct membrilor grupului , pe site-urile de socializare sau în mass- media,Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R. vor alege localităţile turneului în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite. Pentru aceasta fanii Rock sunt rugaţi să ne scrie pe adresa: rezidentex@gmail.com  cu titlul  VREAU REZIDENT EX ÎN ORAŞUL MEU. Numele sau porecla, localitatea, eventual o poză personală sau de grup, un mesaj video. Cele mai reuşite vor fi incluse în campania de promovare a turneului.

RezidentEX_2013

De fiecare dată, că a fost vorba de concert în Timişoara (Piaţa Unirii), Bucureşti (Arenele Romane; RomExpo) sau Vama Veche, miile de oameni veniţi la întâlnirea cu REZIDENT EX şi carismaticul lor vocalist – Ovidiu Ioncu Kempes – s-au manifestat cu un entuziasm demn de concertele unor staruri internaţionale.

Vreau_RezEX_in_orasul_meu

O asemenea efervescenţă nu poate fi ignorată sau îngradită. Aşa că muzicienii s-au hotarât să vină în întâmpinarea fanilor din diferite oraşe. Practic, la sfârşitul lunii octombrie, cei şase artişti î-şi vor concorda programul în aşa fel încât să se poată reuni pentru un turneu de 10 oraşe.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.