Victor Ponta: candidez dacă vrea PSD Gorj

0
506

Victor Ponta  a ieşit public pentru prima dată de la demisia din funcţia de premier. Acesta este acum deputat de Târgu Jiu şi s- a întors în colegiu pentru a le ura social democraţilor şi gorjenilor, sărbători fericite. A anunţat că dacă organizaţia de la Gorj îl va pune pe listă, va candida anul viitor la alegerile parlamentare.

Victor Ponta ajuns în Gorj cu doua zile înainte de Crăciun. A fost reţinut în a face declaraţii politice, dar a dat de înţeles că va candida.

“Voi candida dacă organizaţia de la Gorj mă pune pe liste. Dacă eu vreau, ei vor…înseamnă că…“, a spus Victor Ponta. Acesta este cercetat în dosarul lui Şova, Turceni- Rovinari, pentru evaziune fiscală. Deşi au impus nişte criterii de integritate, social democraţii nu le respectă.

Nu îi răspunde la telefon lui Dragnea

Victor Ponta a vorbit cu conducerea PSD Gorj, deoarece spune că filiala de aici este singurul său proiect. Acest răspuns vine, după speculaţiile care se fac, cum că PSD s- ar scinda, iar Ponta încearcă să îşi atragă oameni de partea lui. Liviu Dragnea spune public că Ponta nu îi mai răspunde la telefon. În replică acesta a spus la Tg Jiu că răspunde cui poate, nu la toată lumea.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.