VEZI CE DECIZII EXTRAORDINARE O SĂ IA ASTĂZI PSD-UL ŞI PNL-UL CU PRIVIRE LA PRIMĂRIA MOTRU

0
501

Ședință de urgență a PSD
Astăzi se hotărește candidatul PSD la primăria Motru

În urma anunțului pe care l-a făcut actualul primar, Dorin Hanu, că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar, PSD Motru trebuie să vină cu un nou nume pentru a candida la alegerile locale.
În cadrul unei ședințe de urgență a organizației PSD din municipiul Motru, care va avea loc în această seară, începând de la ora 19, se va hotărâ cine va fi candidatul.

Speculații și spectacol la PSD Motru

Nu vrem să speculăm, cu toate că avem informații legate de unele aranjamente și cum se pregătește să fie votat un anumit candidat, doar precizăm faptul că se pregătește un MARE BLAT POLITIC la MOTRU. Conform unor informații pe care le avem și pe care le vom detalia în perioada imediat următoare, ar exista o anumită înțelegere între unii actori politici importanți, iar la acestă ședință a PSD de la Motru unii vor juca la două capete.

În continuare organizația PSD de la Motru e controlată de foștii PRM-iști care vor face ce o să zică Hanu, se vor face că vor fi mai multe propuneri iar în timpul ședinței unii se retrag și rămâne unul…și continuăm circul.La aceste probleme și aranjamente s-a ajuns în condițiile în care politica de cadre a PSD-ului nu a existat, de 10 ani nu am auzit de cineva, un tânăr din Motru pe care conducerea PSD-ului să-l crească să poată defila în alegeri.

Oricum pregătiți-vă de circ în perioada următoare că vă vom da subiecte!

PNL își anunță candidatul la primăria Motru?!

jianu

Jianu Gigel va fi anunțat candidat din partea PNL la primăria MOTRU

Aproape în fiecare sătămână, PNL Gorj organizează conferințele de presă în ziua de joi, la sediul central din Târgu Jiu.Conform unei informări de ultimă oră cu privire la faptul că PNL Gorj va organiza conferința de presă la Motru, am dedus, cum era și firesc, că va fi un eveniment important și anume că PNL va anunța candidatul la alegerile locale pentru primăria Motru.

Dacă la PSD nu știm cine este, tot astăzi la ceas de seară se va hotărâ cine va fi candidatul, la PNL candidatul va fi Jianu Gigel, cel pe care noi l-am dat ca sigur încă din dcembrie.

Iulian Ionescu

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.