Vânători italieni, aşteptaţi să împuşte în Gorj

0
235

Directorul AJVPS Gorj, Niculae Tonca, a precizat că în acest an aşteaptă câţiva străini pentru a se bucura de fondurile de vânătoare ale judeţului. Şeful vânătorilor gorjeni a declarat că majoritatea străinilor vin în zonele de munte, unde este vânat mare, urşi şi cerbi, dar fondurile aparţin altor asociaţii de vânătoare.

În zonele administrate de AJVPS Gorj, vânătorii vin să vâneze îndeosebi păsări, fazani, prepeliţe, raţe şi uneori iepuri. Italienii sunt aşteptaţi începând cu data de 1 octombrie, când se deschide sezonul de fazani. Directorul AJVPS Gorj a mai declarat că speră să vină câţiva vânători străini şi luna viitoare, când se va da starul sezonului de prepeliţe.

Deţine 30 de fonduri de vânătoare

Mândru de AJVPS Gorj, Tonca a mai spus că, după unele studii, asociaţia pe care o conduce este cea mai importantă asociaţie de pescuit sportiv şi vânători din ţară, având 30 de fonduri de vânătoare: ,,AJVPS Gorj are cele mai multe fonduri de vânătoare, 30, şi ca stadiu de finanţare suntem pe primul loc în ţară, practic suntem cea mai tare asociaţie de pescuit sportiv şi vânători din ţară”.

ALEXANDRU PREDA

 

 

 

 

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.