UNIVERSITATEA ,,CONSTANTIN BRÂNCUŞI” DIN TÂRGU-JIU, CU UŞILE ÎNCHISE

0
455

c brancusi

În timp ce, în această perioadă, la toate universităţile din ţară se derulează sesiunile de examene, la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu domneşte liniştea. Personalul UCB va sta două săptămâni acasă, iar studenţii sunt liberi până în februarie, toate acestea întâmplându-se pentru a se realiza economii la nivelul universităţii.

c brancusi1

Personalul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu se bucură de câteva zile bune de relaxare. Conducerea instituţie a stabilit ca în luna ianuarie să se ia o parte din concediul de odihnă, în ideea de a se realiza economii la căldură, electricitate şi aşa mai departe. „Pentru a face o serie de economii în luna ianuarie am luat o serie de măsuri: planificarea în luna ianuarie a unei părţi a concediului de odihnă al personalului Universităţii; noua structură a anului universitar, care este afişată şi pe site-ul nostru. Orarul a fost realizat astfel încât cursurile din luna ianuarie au fost recuperate anticipat în zilele de sâmbătă”, a explicat Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Vacanţă prelungită pentru studenţi

Potrivit structurii anului universitar 2013-2014, afişată şi pe pagina de internet a Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu, studenţii au parte de o vacanţă de iarnă ce durează mai mult de o lună. Ea se desfăşoară în perioada 21 decembrie – 2 februarie. Sesiunea de examene va avea loc în intervalul 3-23 februarie. În intervalul 3-9 martie are loc examenul de disertaţie pentru absolvenţii programelor de master cu durata de 3 semestre. Semestrul II începe pe 14 februarie, având 12 săptămâni de activităţi didactice. Vacanţa de Paşti este programată pentru perioada 20-27 aprilie 2014. În 26 mai – 15 iunie se desfăşoară sesiunea de vară. De pe 16 până pe 22 iunie se derulează sesiunea de restanţe şi reexaminări pentru anii terminali. În perioada 8-14 iulie se desfăşoară examenele de finalizare a studiilor. Restanţele se vor da în perioada 1-14 septembrie, iar sesiunea de reexaminări şi măriri de note are loc în intervalul 15-21 septembrie 2014.

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.