Un şofer de TIR din Târgu-Jiu a băgat în spital un travestit

0
380

Un şofer de tir din municipiul Târgu-Jiu a băgat un spital un travestit în apropiere de Dej. Grigore Ilca, travestitul, a fost bătut crunt de şoferul de camion în noapte de 18 spre 19 iulie, în jurul orelor 1:00.

 

Târgujianul a întreţinut relaţii sexuale cu travestitul

Citând stiridecluj.ro, şoferul tirului din Târgu-Jiu a declarat că a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu travestitul, contra sumei de 40 de lei crezând că este femeie. Scos din minţi, în momentul în care a observat că a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat, şoferul autocamionului i-a aplicat tânărului de 25 de ani ,,o corecţie”.  Ovidiu Câţcăuan, şeful Biroului Investigaţii Criminale Dej, a declarat că echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că travestitul de 25 de ani, din comuna Mintiul Gherlii este bătut şi prezintă o serie de fracturi la nivelul mâinilor şi picioarelor: ,,La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliție și s-a constatat că acest bărbat este bătut și are niște fracturi. A fost transportat la urgență la o clinică din Cluj-Napoca. Are multiple fracturi, atât de picior, cât și de mână. După cercetare a rezultat că victima a venit cu șoferul unui TIR de ocazie din Cluj-Napoca și până în Dej. Ajuns în Dej, victima i-a propus șoferului să întrețină relații sexuale contra sumei de 40 de lei, lucru acceptat de conducătorul auto. Au întreținut relații sexuale orale și anale, iar ulterior conducătorul auto și-a dat seama că a întreținut relații sexuale cu un bărbat. S-a enervat foarte tare și i-a aplicat acele lovituri victimei, luându-i cei 40 de lei înapoi și telefonul mobil

Din TIR la spital 

În urma loviturilor aplicate de şoferul de TIR, travestitul a ajuns în spital cu fracturi la membrele superioare şi inferioare.

Locuitorii din Mintiul Gherlii afirmă că situaţia tânărului este cunoscută în toată comuna. ,,Este un copil de treaba, dar se ştie în localitate că se prostitua pe marginea drumului naţional. A fost văzut de multe ori cum stătea la ocazie să meargă până la Dej şi de acolo lua altă ocazie înapoi. L-am vazut şi eu noaptea când treceam spre casa. Pleca de acasă îmbrăcat ca şi bărbat şi se schimba într-un tufiş. Lucrează la un supermarket din zona şi altfel nu ne facea probleme”, a declarat pentru stiridecluj.ro un reprezentant al primăriei din Mintiul Gherlii. 

 

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.