Un consilier liberal propune sterilizarea… țiganilor

0
242

Un consilier liberal propune sterilizarea… țiganilor

Un consilier liberal din Alba Iulia propune public sterilizarea țiganilor. Rareș Buglea, unul dintre membrii marcanți ai PNL și al Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia a postat pe contul său de facebook (https://www.facebook.com/buglea?fref=ts) o propunere demnă de un înverșunat urmaș al celor care au gândit și pus în aplicare, în timpul celui de al doilea Război Mondial, „soluția finală” de exterminare a celor considerați ca făcând parte din rase inferioare, ucigând în acest fel milioane de oameni.

Liberalul Rareț Buglea a postat sâmbătă 2 februarie a.c. pe cunoscutul site de socializare următorul text: (…) știu că falșii umaniști mă vor critica aspru, dar susțin în continuare sterilizarea femeii rrome, dacă după prima naștere la ancheta socială se dovedește că nu are condiții și nici intenția de a crește primul prunc în condiții cât de cât umane! De ce o mai lăsăm să îl nască și pe al 2-lea și pe al 5-lea… să plătesacă statul ajutoare sociale și să punem noi zece lacăte pe poartă???? (…) ce facem noi acum, adică fam de români care un copil maxim doi, iar fam de țigani și mă refer aici la țiganii cei mai needucați și ne integrați… de la cinci copii în sus… este o dovada de inconștiență și iresponsabilitate față de viitorul acestei țări! și cred că le asigurăm un viitor foarte “sigur” copiilor noștri, pe când vor fi ei mari, iar ponderea va fi de 5 la 1”.

Din textul postat de tânărul liberal mai reiese faptul că administrația publică locală a introdus apa curentă și a dalat străzile din cartier de dragul unor eventuale voturi, dar și faptul că aceste investiții (de altfel extrem de necesare) nu vor schimba mentalitatea și nici educația sexuală a rromilor din acea zonă.

 

Dorel Lazăr

jurnalist independent

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.