UN BĂRBAT A FOST RECUPERAT DE SALVAMONTIŞTI DUPĂ CE A RĂMAS BLOCAT PE TRANSALPINA

0
267

salvamont

Un bărbat a fost salvat de salvamontiştii şi jandarmi montani din Gorj după ce a rămas captiv în propria maşină, timp de câteva ore, pe Transalpina. Şoferul a declarat că deşi şoseaua este închisă circulaţiei de mai bine de o lună din cauza zăpezii, nu există indicatoare pe porţiunea din Alba.

Ion Tararache, a declarat că a rămas ,,rupt de lume”, în condiţii de viscol puternic în jn jurul orelor 4:00, în noaptea de duminică spre luni, întorcându-se în ţară din străinătate, a decis să ajungă acasă, la Giurgiu, după ce vede şi Transalpina.

,,Nu am mai urmărit prognozele meteo în ultima perioadă. Ştiam doar că ar fi ceva ploaie prin ţară, iar când am intrat pe Transalpina dinspre Sebeş nu era niciun indicator cum că nu aş avea voie să circul. Am mers, iar la un moment dat, nu departe de Rânca, dar la câţiva kilometri buni, totuşi, am dat de zăpadă şi de viscol puternic. Nu am mai putut să înaintez şi am stat cu motorul pornit la maşină până dimineaţă, când am cerut ajutor şi am pornit pe jos”, a declarat acesta.

,,Temerarul” a fos recuperat de salvamontişti, jandarmi şi drumari, luni, în jurul orei 14:00 după care a fost transportat, fără a suferi de ceva grav, în staţiunea Rânca. Bărbatul a rămas fără maşină, autoturismul fiind abandonat pe munte şi urmând să fie recuperat în momentul în care condiţiile meteorologice vor permite acest lucru.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.