TREN DIN 15 IANUARIE 2014, LA MOTRU?!

0
610

tren motru

Se pare că da, se pare că pe ruta Motru-Bucureşti chiar va circula un tren începând cu 15 ianuarie anul viitor. Cel puţin aşa anunţă cotidianul doljean micapi.ro şi Sebastian Ghiţă, promotorul acestui proiect.

Produs la Craiova, în patria oltenilor, de către compania Softronic, trenul SF va circula începând cu 15 ianuarie pe ruta Motru Bucureşti. Preţul unui bilet de călătorie din Craiova până în capitală va costa 30 de lei, iar biletele se vor achiziţiona direct de la „naşi”.

Trenul se află acum în probe şi circulă deja între Craiova şi Filiaşi, iar în perioada următoare va rula şi în regiunea Făurei, pe singura linie de cale ferată unde se poate atinge viteza de 170 km/h. Trenul va rula sub sigla companiei Softrans SRL din Craiova, divizia de transport masageri şi marfă din cadrul Softronic. Garnitura are două vagoane motoare şi două purtătoare. Va rula de două ori pe zi pe ruta Motru – Craiova – Bucureşti. Un bilet între Motru şi Bucureşti va costa 45 de lei, anunţă micapi.ro

„Între Motru şi Bucureşti va rula începând cu data de 15 ianuarie şi va fi menţionat în Mersul Trenurilor, la fel ca toate celelalte rute. Biletele vor fi achiziţionate de la controlori, care vor avea la dispoziţie un I-Pad care va printa tichetele pe loc. Începând din decembrie, anul viitor, va rula pe o nouă rută, până la Budapesta”, a declarat pentru micapi.ro, Sebastian Ghiţă, manager de proiect.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.