TREI JUCĂTORI DE LA PANDURII CHEMAŢI LA NAŢIONALĂ

0
432

Echipei targujiene îi vor lipsi trei jucători din cantonamentul din Spania întrucât se vor alătura lotului convocat de selecţionerul Anghel Iordănescu pentru un stagiu de pregătire al naţionalei României în Turcia. Începând cu data de 25 ianuarie şi până în 6 februarie, Cristi Săpunaru, Ioan Hora şi Mihai Răduţ se vor antrena la Belek sub comanda lui Anghel Iordănescu.

Lipsa celor trei jucători se va simţi în meciurile ce urmează să fie disputate de Pandurii Târgu-Jiu conform spuselor antrenorului Edward Iordănescu.

„Mă pune puțin în dificultate și faptul că avem jucători la echipa națională pentru că nu voi avea tot grupul la dispoziție pe întreaga durată a cantonamentului, dar eu mă mândresc cu acest lucru. Și pentru club este o onoare, și pentru jucătorii convocați la loturile naționale sunt doar lucruri bune. Este un interes național, dar și interesul jucătorilor, în plan individual, pentru experiența pe care ți-o dă o astfel de perioadă petrecută la echipa națională. Nu este ușor, dar trebuie să gestionăm bine aceste momente pentru că ele fac parte din viața unei echipe”, a declarat antrenorul pandurilor.

A.P

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.