TREI CETĂŢENI STRĂINI DEPISTAŢI CU ŞEDERE ILEGALĂ DE CĂTRE AGENŢII BIROULUI PENTRU IMIGRĂRI MEHEDINŢI

0
337

imigrare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroului pentru Imigrări Mehedinți continuă acțiunile de prevenire și combatere a șederii și muncii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.

În perioada 14-20.04 a.c., în diferite zone din Municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost depistați cu ședere ilegală trei cetățeni străini, doi din Serbia și unul din Albania.

După efectuarea verificărilor, s-a constat faptul că cetățenii străini au intrat în România legal, prin acordul dintre Serbia și Uniunea Europeană, iar la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării și nici nu au efectuat demersuri pentru prelungirea acestui drept.

Urmare a celor constatate, polițiștii biroului au emis pe numele cetățenilor străini trei decizii de returnare, doi dintre aceștia au fost sancționați cu avertisment, iar unul cu amendă contravențională în valoare de 400 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioară.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.