TRAIAN BĂSESCU: TOŢI LIDERII CARE ACUM PLÂNG PE UMĂRUL LUI NĂSTASE L-AU ÎNFIERAT CU MÂNIE PROLETARĂ

0
211

t basescu

Președintele Traian Băsescu susține că toți liderii social-democrați care acum ,,plâng pe umărul” fostului premier Adrian Năstase l-au ,,înfierat cu mânie proletară”.

,,Mă uit la câtă demagogie funcționează la domnii de la PSD, ca și cum Victor Ponta nu ar fi fost la hotelul Confort în noaptea cuțitelor lungi și nu ar fi devenit, a doua zi după ce au stabilit debarcarea lui Năstase, purtător de cuvânt al lui Geoană, ca și cum tata socru’ nu ar fi fost la același hotel mare susținător al debarcării lui Adrian Năstase. Mulți dintre ei i-au reproșat Zambaccianul lui Năstase și că le strică imaginea și i-au cerut să demisioneze din fruntea Camerei Deputaților. Deci, când văd proba asta de demagogie, aproape înțeleg că nu se poate face nimic cu oamenii ăștia, pentru că sunt capabili să mintă fără rușine”, a afirmat Băsescu,  întrebat cu privire la cazul fostului premier Adrian Năstase, condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în dosarul Zambaccian.

,,Dacă veți căuta toți liderii ăștia care acum plâng pe umărul lui Adrian Năstase, veți constata că toți l-au înfierat cu mânie proletară și că pentru susținerea lui au fost doar două voturi. Din gură l-au mai susținut și alții, că nu știau cum iese votul, probabil inclusiv Victor Ponta. Dar când s-a pus problema votului, în favoarea lui Năstase au fost doar două voturi: unul al lui Bogdan Niculescu-Duvăz și al doilea a fost votul lui Bejinariu. Deci, a avut doar două voturi, chiar cu discursul de susținere pe care i l-a dat Victor Ponta în acea noapte a cuțitelor lungi. Vă rog să mă credeți că îți vine așa să nu te mai uiți la ei când îi vezi cât sunt de demagogi”, a conchis președintele.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.