Trădare la Tineretul Social Democrat (TSD) Gorj! Au susținut-o public pe Podașcă dar l-au votat pe Petrea la șefia TSD

0
677

Claudiu Manta, actualul șef al TSD Gorj, a pierdut controlul organizației!

Conform surselor noastre, la congresul de alegere a președintelului TSD de sâmbătă, majoritatea delegaților de la Gorj, contrar rezoluției de susținere a Gabrielei Podașcă, l-au votat pe Gabriel Petrea.Se pare că din cei 30 de delegați de la Gorj, 20 dintre ei nu au ascultat de conducerea TSD Gorj și l-ar fi votat pe Petrea.

Gabriel Petrea este noul Președinte al Tineretul Social Democrat (TSD)
Congresul TSD s-a reunit sâmbătă, pentru a alege noul preşedinte al organizaţiei, în urma plecării lui Mihai Sturzu de la şefia Tineretului PSD. În cursă s-au înscris trei candidaţi: Gabriela Podașcă, Gabriel Petrea şi Andrei Tinu, însă ultimul şi-a retras candidatura în timpul Congresului.Rămas în cursă împotriva lui Podaşcă, Gabriel Petrea, susţinut de Liviu Dragnea, s-a impus la vot, fiind ales preşedinte al TSD. Gabriel Petrea a câștiga alegerile pentru președinția TSD cu un procent zdrobitor: 80,9%.

Au susținut-o public pe Podașcă dar l-au votat pe Petrea la șefia TSD

În urmă cu o săptămână am publicat un articol în care precizam faptul că organizația de tineret a PSD Gorj va merge pe mâna Gabrielei Podașcă la șefia TSD.Surpriza a apărut în momentul în care după alegerea lui Petrea s-au refăcut unele calcule și a reieșit faptul că în jur de 20 de delegați de la Gorj au votat contrar rezoluției.

Claudiu Manta, actualul șef al TSD Gorj, a pierdut controlul organizației!

În acest moment, mai ales în urma votului de la congresul TSD, Claudiu Manta a pierdut total controlul organizației.Au mai existat și alte probleme de ordin organizatoric.Mai mult decât atât unii delegați ne-au declarat că: ”Noi oricum votăm cu Gabi Petrea, că ăsta(Manta) ne impune și cu cine să votăm!”

Sursele noastre ne-au precizat că problemele s-ar fi rezolvat și prin Ion Călinoiu, aflând de aceste probleme, s-a implicat personal.

Chiar dacă în acest moment, Manta este în aceeași situație ca a lui Sturzu, are 35 de ani și conform statutului TSD nu mai poate ocupa funcția de președinte a TSD Gorj, nu a fost organizat congres de alegeri.
În perioada imediat următoare se va programa congresul de alegeri al TSD Gorj unde Claudiu Manta va fi debarcat, invocându-se aceleași prevederi statutare ca la Sturzu.În același timp nu va putea să-și impună succesorul și nu va mai fi sprijinit la nivelul seniorilor din PSD Gorj.

Schimbări radicale la TSD Gor Conform ultimelor informații pe care le avem, la această oră se lucrează la un calendar de modificări în cadrul organizației de tineret a PSD Gorj.Se pare că lipsa unor viziuni și programe concrete ale actualei conduceri a TSD, privind politica tineretului gorjean, va duce inevitabil la cooptarea unor consultanți care să vină cu un proiect politic, pe care mai apoi să și-l însușească noua conducere a TSD Gorj.
În perioada sărbătorilor de iarnă conducerea PSD Gorj va primi o analiză independentă legată de activitatea TSD Gorj și un draft de program politic pentru resetarea acestei organizații de tineret.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.