Toţi secretarii de stat ai ALDE şi-au dat demisia

0
458

    Co-preşedintele ALDE, Daniel Constantin, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că toţi secretarii de stat ai partidului din guvernarea Ponta au demisionat.Mai mult decât atât, tot în cadrul acestei conferințe de presă susținută la sediul ALDE, din București, copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că săptămâna trecută s-a luat decizia definitivă și irevocabilă, în Justiție, privind înregistrarea Alianței Liberalilor și Democraților, ca partid politic. 

 Daniel Constantin, co-presedintele partidului: Toți secretarii de stat ALDE din guvernarea Ponta au demisionat. Ei vor monitoriza programul guvernare.

        Co-președintele ALDE Daniel Constantin a afirmat că  „pentru a întări statutul de partid de opoziție din Parlamentul României, toți secretarii de stat pe care i-am susținut în guvernarea precedentă și-au prezentat demisiile. În felul acesta, nu facem altceva decât să întărim departamentele care funcționau în cadrul partidului. Toți colegii ocupă funcții de conducere, iar în perioada următoare vom monitoriza atent cele patru variante ale programului de guvernare prezentate până în momentul de față. Așteptăm cu deosebit interes să vedem care sunt completările pe care le va aduce Guvernul până pe data de 15 decembrie, astfel încât să încercăm să ne asigurăm că măsurile pe care le-am luat în guvernarea precedentă și care sunt absolut necesare pentru mediul de afaceri, în special măsurile care vizează implementarea Codului fiscal și măsurile de relaxare fiscală, se vor menține. (…) Nu vom face altceva decât să încercăm să atragem atenția de fiecare dată atunci când se face vreo greșeală sau când vreo măsură a Guvernului nu este în interesul politicii pe care noi o promovăm, sau în interesul cetățeanului”.

DSCN7552

Decizia definitivă și irevocabilă : Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) este partid politic cu acte în regulă! 

În cadrul aceeași conferințe de presă co-președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că săptămâna trecută s-a luat decizia definitivă și irevocabilă, în Justiție, privind înregistrarea Alianței Liberalilor și Democraților, ca partid politic.

Jurnalista Laura Chiriac este noul purtător de cuvânt al ALDE

Co-președintele ALDE, Călin Popescu–Tăriceanu a mai anunțat și că a fost luată „decizia oficială de a desemna în funcția de purtător de cuvânt al ALDE pe Laura Chiriac”. Fost jurnalist de profesie, Laura Chiriac a devenit membru ALDE în luna iulie a.c.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.