TONI GREBLĂ VOTEAZĂ PENTRU PROIECTUL DE LA ROŞIA MONTANĂ

0
245

Potrivit pesurse.ro, senatorul Toni Greblă va susţine proiectul de la Roşia Montană.

,,În 2003-2008 eu am îndeplinit funcţia de director general al Asociaţiei Patronale Miniere din România şi am fost membru în Consiliul Executiv al Asociaţiei Europene a Cărbunelui şi Lignitului şi cunosc proiectul Roşia Monta de mai multe vreme. În această calitate, l-am susţinut întotdeauna şi evident că-l susţin şi acum, pentru că este un proiect care dezvoltă zona.
Este un proiect benefic pentru ţară şi cu respectarea tuturor condiţiilor de mediu, a standardelor naţionale şi europene, exploatarea poate fi făcută fără riscuri majore”, a precizat Toni Greblă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sursa citată a precizat că exploatarea aurului se va face pe carierele existente. ,,Eu aş vrea să se înţeleagă foarte bine, la Roşia Montana s-a exploatat aur. Acolo există cariere deschise, cariere imense, care acum sunt în părăsire. Pe de altă parte, noul proiect nu va exploata zone noi, deci vor reîncepe exploatările pe carierele existente. Dacă nu continua exploatarea, oricum trebuia cheltuiţi mulţi bani pentru reecologizarea zonei”, a mai declarat senatorul PSD.

,,Voi vota în Parlament pentru începerea activităţii miniere la Roşia Montana”, a conchis senatorul PSD.

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.