TENTATIVĂ DE VIOL DEJUCATĂ, LA MOTRU

0
280

Un poliţist local este considerat eroul zilei după ce l-a prins pe agresor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ţipete, urmăriri printre blocuri şi o tentativă de viol, duminică noapte, la Motru. Protagoniştii, o elevă de 16 ani, un poliţist local şi un bărbat domiciliat în comuna Cătunele. În timp ce se îndrepta spre casă, minora a fost urmărită de un necunoscut, care a încercat s-o violeze. Norocul elevei a fost un polițist local, care se afla în apropiere. Acesta a intervenit și a salvat-o.

Eleva a fost urmărită pe o distanță de câteva sute de metri, iar, în zona stadionului, agresorul a acționat. Acesta a încercat să întreţină relaţii sexuale cu tânăra de 16 ani fără voia acesteia. Norocul victimei şi nenorocul lui a fost un poliţist local din Motru, care poate fi considerat erou. Acesta a auzit strgătele de ajutor ale victimei și a intervenit. Poliţistul s-a îndreptat către zona din care veneau ţipetele şi l-a suprins pe agresor când încerca să-şi constrângă victima să întreţină relaţii sexuale cu el. Văzându-se faţă în faţă, de această dată cu un poliţist agresorul a dat bir cu fugiţii. După o urmărire scurtă printre blocurile din oraş, poliţistul a reuşit să pună mână pe agresor, l-a imobilizat şi l-a predat lucrătorilor de la Poliţia Municipiului Motru.

,,S-a întâmplat în apropierea punctului de acces în Stadionul ,,Minerul”. Poliţistul local a auzit gălăgie şi s-a îndreptat către locul respectiv, l-a văzut pe individ alergând, a fugit după el, l-a prins, a chemat poliţia şi de aici aceştia au preluat cercetările”, a precizat Paul Marin Constantin, şeful Poliţiei Locale Motru

Bărbatul a fost reţinut, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moatru, cu propunere de arestare preventivă.pentru 29 de zile.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.