Surse: Propunerea de excludere a lui Dian Popescu din PNL, discutată la Bucureşti

0
350

Propunerea de excludere din PNL a senatorului Dian Popescu, făcută de colegii de la Gorj, va fi analizată luni, 21 decembrie, de către Biroul Permanent Naţional. Aceştia au votat în BPJ să fie exclus, decizia finală se află însă la conducerea centrală a partidului, fiind senator.

PNL Gorj a luat această hotărâre după ce Dian Popescu, a declarat public că Laurenţiu Ciurel, nu trebuie să fie demis din fruntea companiei. Aceste declaraţii au venit în timp ce partidul cerea în conferinţe de presă demisia lui Ciurel. Dian Popescu spune că se aşteaptă la orice, şi să fie dat afară şi să nu fie. O altă nemulţumire a colegilor săi a fost faptul că Dian Popescu s-a întâlnit cu Victor Ponta când acesta a venit în Gorj.

Dian Popescu dă replica celor din conducerea PNL printr-o postare pe facebook

Acum câteva zile, Dian Popescu a dat o replică actualei conduceri a PNL Gorj printr-o postare pe pagina sa de facebook.

” Timp de sapte ani, cat am fost presedinte in cadrul PNL Gorj, nu cred ca am exclus trei persoane din partid. Insa, acum vad ca OTV-istul Tudor Barbu, cu mana PDL-istilor, exclude pe banda rulanta consilieri locali si presedinti de organizatii din vechiul PNL. Insa, ce nu au inteles acesti doi indivizi, Tudor Barbu si Dan Valceanu, este faptul ca eu nu ii consider copresedinti! Intr-o alta ordine de idei, acesti oameni, pe care ei ii dau afara din partid, au un numar mare de voturi din partea oamenilor.”

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.