SULEYMAN, ALĂTURI DE GHEORGHE POPESCU ŞI MARIA TĂNASE CĂUTAŢI DE POLIŢIE

0
266

Chiar8-politia-noaptea dacă românii stau cu ochii geană, la Sulyman, se uită la meciurile naţionalei care o să vadă, cel mai probabil, ca noi toţi, Campionatul Mondial de la Rio, la televizor ori se uită la talkshow-uri care arată că toţi ,,hoţii” s-au unit parcă într-un singur partid, Poliţia Română caută de mai mulţi ani, până în prezent fără rezultat, mai mulţi infractori care ,,fac uz” de nume celebre. Pe lista persoanelor căutate de Poliţia Română se găsesc nume ca Adrian Popa, Gheorghe Popescu, Maria Tănase şi de ce nu Sulyman.

tanase maria igpr

Fotbaliştii, ,,cotaţi pe piaţa transferurilor” de pe site-ul IGPR

Un bărbat al cărui nume este identic cu cel al unui jucător al echipei Steaua Bucureşti şi care este căutată de către poliţişti este Adrian Popa. În vârstă de 32 de ani, bărbatul din Valea Doftanei este dat dispărut de mai bine de 10 ani, fiind dat dispărut de pe 2 iunie 2003. Un alt ,,fotbalist”, de această dată cu o cotă de piaţă şi mai ridicată este Gheorghe Popescu. Acesta este căutat pentru a i se finaliza actele de ,,transfer” către unul din penitenciarele ţării. Bărbatul, care este cu cinci ani mai în vârstă decât marele jucător din Generaţia de Aur, este căutat de poliţişti pentru deţinere ilegalî de mercur (10 kg) pentru care are de executat 2 ani de închisoare.

adrian-popa igpr

Sulyman Turhan, este şi el pe lista poliţiştilor români pentru tâhărie şi trafic de personae. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani , de origine turcă, asemenea ,,tizului” din filme şi istorie este căutat de oamenii legii pentru a ispăşi o pedeapsă de 18 ani de închisoare.

suleyman igpr

Până una alta, până poliţiştii o să pună mâna pe dispăruţii şi tâlharii cu ,,nume grele” aceştia o să continue să-şi joace propriul rol sau meci, în ilegalitate şi fugă.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.