Ştirile care trec prin poartă Ciolan cu pretenţie de buzdugan

0
416

În ultimul timp electoratul a fost înlocuit de stradă. Evident străzii n-ai cum să-i dai un mic şi-o bere ca să voteze un partid politic pentru că n-ar ajunge nici pentru mandatul unui singur ales. De aceea câţiva reprezentanţi ai străzii, alături de mai mult personalităţi şi personolităţi au dat o fugă până la Poarta Sărutului să se spovedească Duhului Porţii.
În faţa Porţii au avut surpriza să găsească întins pe o masă cu dimensiuni de pomană un ciolan. Examinându-l n-au înţeles de ce osul era gol. Au sunat şi au pus o întrebare, două, Duhului Porţii.
-Vizitatorii: Duhule, Duhule, unde-i cărniţa de pe ciolan? Şi de ce lipseşte fasolea sau ciorbiţa?
-Duhul: Gura păcătoşilor! Parlamentul e prea mare şi a mâncat tot bugetul. Parlamentarii sunt nesătui. Şi au luat şi pachete pentru sărbători, dar şi pentru pensie aşa că pe ciolan a mai rămas ce vedeţi! Bugetul e în capete, dar să nu vă pună Sfântul Brâncuşi să îl atingeţică osul ăsta face prăpăd.
-Vizitatorii: Cum face prăpăd?
-Duhul: Păi la un capăt este educat la Bruxel şi educat la Bucureşti, iar la celălalt cap este educat la Cotroceni şi gata să plece în excursie în Florida.
-Vizitatorii: Adică osul este tot politic! Da cărniţa?
-Duhul: Eeee… cărniţa este tehnocrată şi se duce bucăţică cu bucăţică la MTO (ştiţi voi taxa aia lu’ Băsescu) sau la FMI şi mai pretinde şi Soroş câte ceva pentru partidele alea care trebuie să conducă Ţinutul Secuiesc
-Vizitatorii: Preşedintele ce zice?
-Duhul: Preşedintele nu zice nimic pentru că e împărţit între politică şi Guvern. V-aş mai spune eu câte ceva, dar sunt sărbători şi mi-e să nu o iau şi eu pe cocoaşă de la os, că dacă va sări osul peste Poartă, n-am decât să mă bat cu el ca Făt-Frumos cu Zmeul Zmeilor.

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Constantin Bunilă

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.