SRI ,,face farse”. Explicaţia Serviciului de Informaţii referitoare la gafa de pe site-ul instituţiei

0
225

Oamenii Serviciului Român de Informaţii s-au lăsat păcăliţi de un site de ştiri din Argeş, denumit Argeşenii. SRI-ul  a postat pe site-ul oficial al instituţiei un anunţ în care oamenii sunt îndemnaţi să sune la numărul 1958 şi să afle dacă le este ascultat telefonul.

Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Informaţii  a explicat la Antena 3 cum a ajuns o astfel de păcăleală pe site-ul Serviciului de Informaţii.

,,Era la rubrica <<SRI în media>>, iar acolo facem cunoscut ce scrie mass-media despre noi. (…) E o ştire falsă, a fost difuzată iniţial pe  1 aprilie de un ziar local, ne facem mea culpa că nu am menţionat că o e farsă. Ştirea a apărut pe 1 aprilie şi a fost preluată”, a spus Sorin Sava, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Informaţia aceasta a apărut ieri şi pe Facebook, Sorin Sava având explicaţia pregătită şi pentru această situaţie. Pentru că pe 1 aprilie, SRI nu avea cont pe reţeaua de socializare,  informaţia, chiar şi falsă, a fost distribuită  pe 24 septembrie.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.