Spitalul Motru are un nou manager

0
303

 Spitalul Motru are un nou manager

Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţia de manager al Spitalului Municipal Motru, în data de 3 ianuarie 2013. În locul său a fost numit medicul chirurg Teodor Zavate, fostul director medical al unităţii. La doar o zi distanţă după aceste schimbări, echipa medicală a spitalului a fost completată cu doi noi specialişti.

După ce a fost validată ca deputat în Parlamentul României, Camelia Khraibani a fost suspendată din funcţia de manager al Spitalului Municipal Motru. Suspendarea s-a făcut  începând cu data de 3 ianuarie 2013. Locul acesteia a fost luat de dr. Teodor Zavate, numit manager interimar până la organizarea concursului de ocupare a postului.

Încă doi medici, angajaţi la Motru

Spitalul Municipal Motru, acreditat cu dotări de nivel european, şi-a întregit echipa de specialişti. Începând din data de 4 ianuarie 2013, unitatea spitalicească are medic  anestezist cu normă întreagă în persoana doctorului Mircea Şerban, dar şi medic dermatolog în persoana doctorului Liliana Nănău. Din anul 2010 de când a fost numită managerul Spitalului Municipal Motru, Camelia Khraibani a făcut toate demersurile necesare pentru că unitatea sanitară să beneficieze de serviciile celor doi specialişti. În ultima zi în fruntea spitalului, Camelia Khraibani şi-a dus promisiunea până la capăt şi, totodată şi-a văzut visul împlinit.

Spitalul  Municipal Motru funcţionează cu 175 de paturi şi are patru secţii: Pediatrie, Interne, Obstetrică – Ginecologie şi Neurologie, dar şi opt  compartimente medicale. Medicul şi deputatul Camelia Khraibani, spune că, acum, echipa va fi mai completă şi va  acoperi majoritatea specializărilor.

 

 

 

Carmina Weber

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.