Sergiu Nicolaescu va avea o stradă în Târgu-Jiu

0
263

Sergiu Nicolaescu va avea o stradă în Târgu-Jiu

După ce numele său a ajuns să fie purtat de unicul cinematograf din oraşul lui natal, Sergiu Nicolaescu va avea şi o stradă. Autorităţile locale au decis ca în municipiul Târgu-Jiu să existe o stradă care să poarte numele marelui regizor. Aceasta va fi în zona Kaufland, zonă în care a şi locuit Nicolaescu. Mai mult decât atât, începând din această primăvară, renumitul artist va avea şi o stea pe Aleea Celebrităţilor din Târgu-Jiu.

În semn de respect pentru strălucita carieră care l-a consacrat în lumea filmului, autorităţile locale din municipiul Târgu-Jiu au hotărât ca Sergiu Nicolaescu să aibă o stradă ce ăi poartă numele. „Am găsit înţelegere atât la Consiliul Local, cât şi la factorii de decizie din Primăria Municipiului Târgu-Jiu şi în semn de respect faţă de omul Sergiu Nicolaescu şi faţă de personalitatea lui, s-a hotărât ca o stradă din municipiu să poarte numele de Sergiu Nicolaescu. După precizările şi indicaţiile unui apropiat al familiei lui Sergiu Nicolaescu, această stradă va fi în zona Kaufland, unde se spune că ar fi avut şi teren, dar şi o casă în care a locuit cât timp a stat în municipiul nostru”, a confirmat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.
În primăvara acestui an, municipalitatea îi va oferi, postmortem, un al dar lui Sergiu Nicoleascu. Este vorba despre o stea pe Aleea Celebrităţilor din Târgu-Jiu.

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.