SAFIR A ÎNCEPUT CURSURILE GRATUITE DE ÎNGRIJITORI BĂTRÂNI LA DOMICILIU

0
219
  • „Școala de antreprenoriat pentru femei cu inițiative responsabile” (S.A.F.I.R.) SV Oltenia și-a deschis porțile pentru primii cursanți
  • 116 locuri mai sunt disponibile la cursurile gratuite de îngrijitor bătrani la domiciliu pentru femeile din Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea

 

Craiova, 31 octombrie 2014 – 58 de femei din Craiova au început cursurile gratuite în îngrijirea bătrânilor la domiciliu la „Școala de antreprenoriat pentru femei cu inițiative responsabile” (S.A.F.I.R.) SV Oltenia. Prin SAFIR, Asociația React răspunde nevoilor de încadrare în muncă a 280 dintre cele 7.790 de femei șomere din sud vestul Olteniei (cf. ANOFM 2014).

Specializarea în îngrjirea bătrânilor la domiciliu le va ajuta atât pe doamnele fără loc de muncă, cât și pe vârstnicii care doresc să își petreacă bătrânețea în casa în care au trait o viață întreagă.

Cursurile de inițiere în antreprenoriat și în competențe IT sunt alte două componente importante ale proiectului ce contribuie la pregătirea doamnelor pentru o piață de muncă tot mai dinamică. Mai mult, SAFIR va oferi suport în deschiderea unei afaceri în domeniul îngrijirilor la domiciliu doamnelor interesate.

Ulterior absolvirii cursurilor, Asociația React va înființa o rețea online a femeilor profesioniste în îngrijirea vârstnicilor. Aici, orice persoană care dorește să angajeze un specialist în domeniu, va găsi informații despre absolventele SAFIR și le va putea solicita ajutorul.

La cursurile gratuite SAFIR pot participa toate femeile cu domiciliul stabil într-unul dintre orașele regiunii Sud Vest Oltenia, care au minimum 8 clase și care sunt în căutarea unei oportunități profesionale.

Pentru înscriere, vă rugăm să luați legătura cu Leonard Sonei: leonard.sonei@asociatiareact.ro, telefon: 0732.222.305.

Pentru informații suplimentare, sunteți rugați să o contactați pe Ruxandra Palade, Expert comunicare și PR în cadrul Asociației React, tel: 0732714849, e-mail: ruxandra.palade@asociatiareact.ro.

SAFIR A ÎNCEPUT CURSURILE GRATUITE DE ÎNGRIJITORI BĂTRÂNI LA DOMICILIU
5 (100%) 1 vote[s]
untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.