ROVANA PLUMB: SUNT ONORATĂ SĂ AM ÎN GRIJĂ FAMILIA!

0
350

rovana

,,Una dintre prioritățile mandatului meu este de a consolida rolul familiei în societate și de a încerca să sprijinim împreună toate categoriile sociale, în special pe aceia care sunt în nevoie. Sunt onorată să am în grijă familia și le urez tuturor familiilor din țară la mulți ani!”, a declarat Rovana Plumb, la Timisoara, unde astăzi se află într-o vizită de lucru.

O primă întâlnire a ministrului Muncii a a avut loc la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, cu Asociația Pensionarilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul vizitei sale din județul Timiș, ministrul Muncii a vizitat și Stațiunea Balneoclimaterică Buziaș, unde va fi inaugurată în curând o bază modernă de tratament pentru pensionari. Investiţia, de 3.822.696 lei, a fost făcută de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, prin Casa Națională de Pensii Publice, și va fi finalizată la sfârșitul lunii Iulie.

Cu același prilej, ministrul a anunțat suplimentarea biletelor de tratament cu 22.000, o măsura care a fost posibilă după ce s-a redus sejurul pentru o persoană de la 18 la 16 zile, cu acordul Confederației Pensionarilor din România.

De asemenea, la Casa de Cultură din orașul Buziaș,  Rovana Plumb s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților și ai tuturor instituțiilor locale din subordinea Ministerului Muncii.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.