Protecţia Copilului Gorj caută jurist şi medici

0
249

Protecţia Copilului Gorj caută jurist şi medici

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (Gorj) a scos la concurs un post de jurist şi două posturi de medic. Înscrierile pentru consilier juridic se termină pe data de 7 februarie, iar cele pentru posturile de medic se finalizează pe 12 februarie. Până în prezent nu s-a înscris niciun candidat pentru niciunul dintre cele trei posturi.

DGASPC Gorj organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie de consilier juridic, grad profesional superior. Postul vacant este la Compartimentul contencios din cadrul Serviciului Juridic şi Contencios. Din păcate, până în prezent, nimeni nu s-a arătat interesat de acest post. „Nu s-a înscris nimeni pentru postul de jurist, iar pe data de 7 februarie expiră termenul de înscriere. Fiind grad profesional superior, trebuie îndeplinită condiţia de vechime în muncă de minim 9 ani. Îl mai putem scoate la concurs, dacă nu se înscrie nimeni. Dacă nici aşa nu se rezolvă, putem solicita la ANFP transformarea postului într-un grad inferior”, susţine Laurenţiu Diaconescu, director executiv adjunct Strategii, Programe, Proiecte, Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj.

Se caută doi medici

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au scos la concurs două posturi de medic, de două ori. Pentru că nu s-a înscris nimeni, DGASPC Gorj a demarat procedurile de reorganizare a concursului. Astfel, înscrierile pentru posturile de medic se desfăşoară în perioada 30 ianuarie – 12 februarie. „Am fost nevoiţi să le scoatem la concurs pentru a treia oară, iar până în prezent nu s-a înscris nimeni. Înscrierile continuă până pe data de 12 februarie”, a confirmat Laurenţiu Diaconescu, director executiv adjunct Strategii, Programe, Proiecte, Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj speră ca de data aceasta posturile să fie dorite de mai multe persoane, ocuparea lor fiind absolut necesară pentru buna desfăşurare a activităţii specifice acestui domeniu.

 

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.