„Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor. Sistemul bancar între interesul persoanelor şi interesul general”

0
238

Asociaţia Română de Drept Pentru Dezvoltare – IDLO Alumni, în colaborare cu SCP Vilău&Mitel  și Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar,  organizează vineri, 19 aprilie 2013, între orele 09:00 – 15:30, la Hotel Golden House Craiova, conferinţa cu tema: Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor. Sistemul bancar între interesul persoanelor şi interesul general”.

Tema acestei conferinţe este de a prezenta o imagine de ansamblu a legislaţiei actuale din domeniul protecţiei consumatorului, de a discuta modul de implementare a acesteia în cadrul instituţiilor financiar-bancare, precum şi  de a contura o serie de propuneri pentru optimizarea normelor specifice  acestui domeniu.

Conferinţa se va bucura de participarea specialiştilor de marcă din domeniul dreptului bancar şi a reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor care, pe durata întregii zile, vor prezenta şi vor dezbate interactiv teme de la tendinţele actuale în reglementările din domeniul financiar-bancar şi până la aspecte practice ale relaţiei dintre bancă şi consumator.

Printre cei care vor participa şi vor conferenţia, îi enumerăm pe :

  • Domnul Ianfred Silberstein – Banca Natională a RomânieiPreşedinte Asociaţia Europeană de Drept Bancar şi Financiar,
  • Domnul Cristian Vişan – Judecător Tribunalul Ilfov,
  • Domnul Lucian Săuleanu– Avocat Baroul Dolj,
  • Doamna Oana Ghiță – Avocat Baroul Dolj,
  • Domnul Marius Costinaş – Avocat Baroul Alba,
  • Domnul Eugen Șchiopu– Avocat Baroul Prahova,
  • Domnul Voicu Cheța/ Domnul Marius Vladu Avocați seniori – Vilău&Mitel,
  • Reprezentanți ai Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

 

Conferinţa este acreditată INPPA, avocații beneficiind de 6 ore de pregătire profesională.

Persoana de contact de la care puteți obține informații suplimentare este doamna Theodora Moldovan (mail – office@ardd.ro, telefon – 0769 60 20 06).

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.