Primarul Josan blocat de proprii consilieri

0
302

Ședința de Consiliu local a Municipiului Aiud a relevat faptul că ceva nu merge bine și scârțâie în cadrul mașinii de vot a majorității aflate la conducerea orașului.

În cadrul lucrărilor ședinței ordinare de Consiliu Local al municipiului Aiud, desfășurate miercuri 27 martie 2012, o inițiativă promovată de către șeful administrației publice locale a fost blocată prin refuzul consilierilor USL, UDMR și PP-DD de a-și da acordul pentru trecerea ei în execuție.

Prin inițiativa domniei sale, primarul Mihai Horațiu Josan, a cerut aleșilor locali aprobarea parcelării și concesionării unei suprafețe de teren pentru extinderea spațiului unui birou de avocatură din municipiu.

Mihai Horaţiu Josan

Deși proiectul a fost considerat, atât de către conpartimentele de specialitate din cadrul primăriei cât și de către comisiile consiliului local, ca fiind oportun și legal, votul aleșilor locali a reflectat o cu totul altă viziune, obținând doar 6 voturi pentru, culmea, cele a PDL-ului care de obicei se opune inițiativelor venite din parte primarului Josan și 12 abțineri, din care 8 ale reprezentanților USL 2 ale celor de la UDMR și 2 ale cocsilierilor PP-DD.

Deși aceasta este prima inițiativă a primarului blocată în totalitate de către aleșii USL se pare că treburile în cadrul uniunii nu prea merg bine deoarece și în celelalte ședințe de consiliu local au mai existat, ce e drept puține și sporadice, cazuri în care aleși din cadrul formațiunii ce conduce municipiul au votat împoptrivă ori s-au abținut la inițiativele edilului șef.

 

Dorel Lazăr

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.