Primăria Târgu-Jiu finanţează activităţile de tineret

0
205

Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu organizează, în perioada 6-30 august, prima sesiune de depunere a proiectelor pentru acordarea sprijinului financiar pentru activităţi de tineret din municipiul Târgu-Jiu. Aceste proiecte au ca principal obiectiv sprijinirea tinerilor şi iniţiativelor adresate acestora pentru a deveni cetăţeni activi în procesul de dezvoltare a comunităţii locale. Depunerea proiectelor se poate face la sediul Primăriei municipiului Târgu-Jiu, B-dul Constantin Brâncuşi, nr.19, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Aplicantul trebuie să aibă personalitate juridică (asociaţie sau fundaţie) cu sediul în orice localitate din judeţul Gorj, având obligaţia ca toate activităţile din cadrul proiectului de tineret depus să fie desfăşurate cu tineri şi instituţii din municipiul Târgu-Jiu. Consiliul Local Târgu-Jiu poate finanţa maxim 90% din valoare proiectului şi până la 30% din bugetul anual destinat activităţilor de tineret din cadrul bugetului local.

Finanţarea acestor proiecte se face la două categorii, ,,proiecte mari” şi ,,proiecte mici”. Proiectele mari reprezintă acele proiecte pentru care finanţarea solicitată depăşeşte 5.000 de lei, iar finanţarea pentru proiectele mici nu depăşeşte 5.000 de lei Rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 15 septembrie.

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.