Pretendentul la funcţia de ,,baron regional” al Olteniei, Ion Călinoiu, desfiinţează PNL-ul

0
265

calinoiu ski

Preşedinte PSD Gorj, vicepreşedinte PSD la nivel naţional, Ion Călinoiu este omul căruia i-a fost încredinţată conducerea supremă a judeţului pentru a 3-a oară consecutiv şi cel care critică, cu vehemenţă ,,copilotul alianţei” din care face parte, PNL-ul.

Deşi este de pământ din Vâlcea, alături de alţi ,,fraţi cu sânge” este artizanul Gorjului modern şi sărac. Râvneşte cu tărie la postul de ,,Ban Modern al Olteniei”, un post latent pentru care îşi dispută scaunul cu preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

A rămas în picioare, indiferent de doctrinarii PSD- işti de la centru, implicându-se mereu, un pic câte un pic, dar fără a se băga mai mult decât ştia că l-ar ,,ţine plămânii”.

calinoiu carciumaru ponta

Aşa face şi acum când nu este mulţumit de ,,parteneriatul ăsta”. Astfel îl trage de mânecă pe Antonescu, considerându-l populist pentru modul în care îşi face campania electorală şi îi dă chiar un sfat ,,cumetresc”-  să se abţină pentru că altfel pierde procente.

Nu îl susţine ,,cu toată inima” pe Antonescu

crin-antonescu-82638-1

,,Lordul ipotetic” al Olteniei, Ion Călinoiu a precizat pentru pesurse.ro că nu îl susţine pe Crin Atonescu în totalitate la alegerile prezidenţiale şi că nu îi place comportamentul PNL.

,,Dacă dânsul vrea să-şi facă la modul acesta populist campanie electorală, greşeşte. Şi nu pierde numai dânsul, pierde România. Acest dialog absurd prin declaraţii, cum ni se năzăresc noaptea-n vis, nu o să facem niciodată nimic”, a declarat Călinoiu.

usl gorj

,,De regulă sunt disciplinar, dar nu cu toată inima…Dacă demonstrează că își pune și el ordine, la noi se mai spune <<băi, mai  e  ăla,  nu știu de care, condamnat>> (…) dar cum să-l pui în față? Ce dracu? Sunt oameni cu cătușe la mâini și tu-i pui în fruntea partidului. Ce-i aia?”, a mai declarat pentru pesurse.ro, preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu.

Nu îi place ,,cum se lucrează în parteneriatul ăsta”

Social democratul Ion Călinoiu, vicepreşedinte chiar, mai spune că nu îi place ,,cum se lucreză în parteneriatul ăsta” şi este de părere că până la urmă Victor Viorel Ponta, cel care ,,şi-a asumat responsabilitatea să îndrepte lucrurile în ţara asta”, îl va aduce în cele din urmă pe Crin Antonescu pe linia de plutire şi ,,vor lucra în continuare”.

04-05crin_si_ponta_CP_35f9b14442

Acesta şi-a mai manifestat public nemulţumirea faţă de copreşedintele alianţei USL, în urmă cu două luni când preciza că Antonescu a pus în demintăţi publice persoane care au ,,avut mâinile legate”, dar şi pentru că, la PNL, trecuseră mulţi PDL-işti.

,,(…) Eu sunt convins că şi de data aceasta premierul, ca un lider care şi-a asumat responsabilitatea să îndrepte lucrurile în ţara asta îl va aduce, iar, două săptămâni cu picioarele pe pământ şi vom lucra în continuare”, a mai spus Ion Călinoiu pentru Radio Târgu-Jiu.

,,Nu îmi place pentru că văd în continuare – și s-ar putea să fie și din partea noastră, a PSD-ului – dar eu văd din partea PNL-ului un interes mai degrabă de rezolvare a intereselor politice ale partidului, achizițiile pe care le face de la PDL, comportamentul chiar la nivelul serviciilor deconcentrate pe care le coordonează și la ministere se întâmplă lucrurile astea”, a mai precizat pentru pesurse.ro, preşedintele CJ Gorj.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.