Premiul Mentor pentru Excelență în Educație

0
168

Premiul Mentor pentru Excelență în Educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit şi au lansat tinere talente şi le-au sprijinit primii pasi atât intelectual cât şi moral. Excelenţa educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generaţii întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.

199945_542600912433497_2068563696_n

În cadrul programului, lansat prima data în 2010, anual sunt premiaţi 10 profesori și antrenori, premiul constând într-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi, şi o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Ajutați-ne să-i găsim pe cei mai buni dintre acești profesori, antrenori, mentori!

Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație.

Modul de nominalizare

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postală, E-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), cât și o justificare care să conțină cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse.

Nominalizarea trebuie să conțină de asemeni coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa postală, E-mail, telefon), ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie pentru informații suplimentare.

Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare pe care îl puteți descărca de pe site-ul Fundației (www.pentrucomunitate.ro)

Evaluarea nominalizărilor

Dintre cei nominalizați, Consiliul Director al Fundației pentru Comunitate va alege zece personalităţi din domeniul sportului, artelor, culturii și a științelor, care vor obține Premiul Mentor pentru Excelență în Educație. Fiecare premiant va primi un trofeu, o diplomă și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Consiliul va avea în vedere contribuția mentorului la succesele celor pregătiți de el.

Nominalizările se pot face până la data de 31 decembrie 2013. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2014 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare.

Nominalizările se trimit prin poștă la adresa Fundației Pentru Comunitate: Cluj, Of. Postal 1, C.P. 1141, pe plic se menționează: Programul Mentor, sau prin E-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro.

Pot fi solicitate informații suplimentare in scris la adresamentor@pentrucomunitate.ro, sau prin telefon la numărul 0755-045699.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.