Prefectul Claudiu Teodorescu, în ,,Cartea Fotbalului Gorjean”

0
333

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a publicat ediţia princeps a ,,Cărţii Fotbalului Gorjean”.  Cartea cuprinde informaţii cu privire la echipele din divizile inferioare din judeţ, dar şi informaţii despre primari şi alte personalităţi care joacă fotbal la diferite echipe. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu a declarat pentru radio Omega  că fotbalul din judeţ are nevoie de mediatizare întrucât toată atenţia este îndreptată asupra echipei Pandurii Târgu Jiu.

teodorescu

În această ediţie de debut apar fotografii şi informaţii şi despre trei primari din Bărbăteşti, Aninoasa şi Plopşoru, dar şi despre prefectul judeţului, Claudiu Teodorescu, legitimat la echipa locală Avântul Baia de Fier- Liga a V-a. Tot aici, îmbrăcat în echipament sportiv, pe lângă prefect şi primari mai este prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu numit în primăvară preşedinte de onoare al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj.

Ion Călinoiu a precizat că se bucură de această iniţiativă fiind un pasionat al acestui sport, dar şi o persoană publica care prin demersurile sale încearcă să-l susţină şi să-l promoveze. Acesta a mai dezvăluit că încă de mic nu a dat înapoi şi a bătut mingea pe unde apuca şi chiar în primii săi ani în Gorj a jucat pentru Viitorul Celei: (…),,mie mi-a plăcut fotbalul din copilărie, am jucat fotbal desculţ, prin iarbă, prin pietre… Nu m-am lăsat nici acum la bătrâneţe. Am jucat şi în Gorj, de când am venit în diviziile judeţene, la Viitorul Celei.”

A.B.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.