Post vacant la Spitalul Municipal Motru

0
762

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor curăţenie. Pentru a ocupa acest post, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de şcoală generală.

Continuă angajările la nivelul Spitalului Municipal Motru. Recent, unitatea a scos la concurs un post de îngrijitor curăţenie. Pentru a-l ocupa, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de şcoală generală; să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; să cunoască limba română, scris şi vorbit; să aibă vârsta minimă reglementată de lege; să aibă capacitatea deplină de exerciţiu, dar şi o stare de sănătate corespunzătoare. De asemenea, candidaţii trebuie să nu fi fost condamnaţi definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Calendarul concursului
Concursul pentru ocuparea postului de îngrijitor curăţenie, vacant la Spitalul Municipal Motru, se va organiza conform calendarului următor: 3 noiembrie 2016, ora 09.00 – proba scrisă; 8 noiembrie 2016, ora 09.00 – proba practică; 11 noiembrie 2016, ora 09.00 – proba interviu.
Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta un dosar de concurs.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Municipal Motru, din str. Carol Davilla nr. 4, Judeţul Gorj, telefon: 0253/410.003, fax 0253.410,078, e-mail: spitalmotru@yahoo.com.

M.S.

Sursa: gorjeanul.ro

Post vacant la Spitalul Municipal Motru
5 (100%) 1 vote[s]
untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.