Poliţiştii mehedinţeni sancţionează persoanele ce deţin şi comercializează fără drept de articole pirotehnice şi ornamente de Crăciun

0
240

Poliţiştii mehedinţeni sancţionează persoanele ce deţin şi comercializează fără drept de articole pirotehnice şi ornamente de Crăciun

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin l-au depistat pe B. FLORIN, de 31 ani din municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Avram Iancu, din municipiu, având asupra sa cantitatea de 480 articole pirotehnice categoria II. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea cercetărilor.

      În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiuni de deţinere, folosire sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37 alin 1 din Legea 126/ 1995.

     Deasemenea, poliţiştii orașului Strehaia și Secției 5 Poliție Rurală Strehaia, în baza Planului de măsuri ,,Sărbători de iarnă”, au organizat și executat o acțiune în sistem integrat pe linie economică pe raza orașului Strehaia,fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.020 lei şi au fost ridicate ăn vedera confiscării 56 globuri pentru pomul de Crăciun şi 140 leduri pentru pomul de Crăciun, în valoare de 150 lei de la B.VASILE, de 26 ani și P. CRISTINA, de 37 ani, ambii din orașul Strehaia, judeţul Mehedinți, care le  comercializau în Piața Agroalimentară a orașului Strehaia, fără a deține documente legale.

    Suspecţi identificaţi de poliţişti

Ofiţerul de serviciu de la Poliția oraș Vînju Mare a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 de G. ALIN, de 34 ani, din oraș Vînju Mare, județul Mehedinți, cu privire la faptul că autori neidentificaţi au sustras suma de 300 lei din locuința bunicii sale, din aceeași localitate,. În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, a fost identificat P.MARIAN, de 24 ani, din oraș Vînju Mare, județul Mehedinți, căruia  i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 208 – 209 din Cod Penal.

      În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de poliție Pătulele l-au identificat pe A. CONSTANTIN, de 18 ani, din comuna Pătulele, județul Mehedinți ca fiind suspectul infracțiunii de distrugere comisă în noaptea de 01/02.12.2012 la o societate comercială din comuna Pătulele, unde a distrus sistemul de citire carduri, cauză rămasă inițial cu autori neidentificaţi. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 217 din Cod Penal.

Alexandru Preda 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.