POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI AU CONSTATAT 82 DE ABATERI LA REGIMUL RUTIER ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

0
243

politia rutiera

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra respectării legislației rutiere și a sfaturilor preventive acordate ca urmare a fenomenelor meteo apărute la nivelul județului Mehedinți precum și importanța utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool, etc.
Poliţiştii au controlat 87 autovehicule şi au legitimat un număr de 95 persoane, constatând 82 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi până la intrarea în vigoare a atenționării meteorologice 4 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 22 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.
Poliţiştii au mai aplicat 2 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar 3 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare. Valoarea sancţiunilor aplicate in perioada de referință a fost de 10.140 lei.
Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 4 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.
Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.