POLIŢIŞTII GORJENI AU APLICAT PESTE 200 DE SANCŢIUNI ŞI AU REŢINUT 10 PERMISE DE CONDUCERE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

0
143

 politia rutiera

Peste 200 de sancţiuni aplicate, 10 permise de conducere reţinute în vederea suspendării, 5 certificate de înmatriculare retrase – bilanţul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, în ultimele 24 de ore, pe principalele artere de circulaţie din judeţ. În această perioadă, nu s-au produs accidente de circulaţie care să se fi soldat cu victime.

Poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Gorj au acţionat pentru prevenirea accidentelor cu consecinţe grave, precum şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic.

          Ca de obicei, obiectivele acţiunii au vizat respectarea regimului legal de viteză, a prevederilor privind depăşirea, acordarea de prioritate şi a celor referitoare la circulaţia pietonilor, acestea fiind cauzele principale de producere a accidentelor rutiere.

          Nu au fost neglijate nici alte încălcări ale normelor rutiere, care, de asemenea, au fost sancţionate.

          Astfel, au fost constatate 215 sancţiuni contravenţionale în cuantum de aproximativ 50.000 lei, din care: 90 la nerespectarea regimului legal de viteză, 19 pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 37 pentru nefolosirea centurii de siguranţă.

          În perioada analizată, cu ocazia activităţilor desfăşurate în teren, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 10 permise de conducere, din care unul pentru depăşire neregulamentară şi trei pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a regimului legal de viteză, două pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric şi patru pentru neacordare de prioritate pietonilor.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.