POIŢIŞTII BRIGĂZII RUTIERE MEHEDINŢI AU CONSTATAT 176 DE ABATERI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

0
207

politiaaa

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Mehedinți au acționat pentru disciplinarea participanților la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofițerii și agenții de poliție au urmărit conștientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra importanței utilizării centurii de siguranță, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulația pietonilor, depășirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool, etc.

Polițiștii au controlat 183 autovehicule și au legitimat un număr de 187 persoane, constatând 176 abateri la regimul circulației pe drumurile publice.

Au fost sancționați 33 de conducători auto care au depășit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 54 șoferi care nu purtau centura de siguranță.

Polițiștii au mai aplicat 8 sancțiuni contravenționale pentru defecțiunile tehnice constatate, iar 7 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancțiunilor aplicate in cursul zilei de ieri este de 32.865 lei.

Polițiștii au reținut în vederea suspendării sau anulării 3 permise de conducere.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic și prevenirea accidentelor de circulație, poliția rutieră va continua acțiunile și controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.