PNL Gorj propune liderilor de la centru excluderea lui Dian Popescu

0
529

Senatorul Dian Popescu se poziţionează de mai mult timp în afara partidului! Ultima declaraţie care a atras atenţia şi de care PNL Gorj s-a delimitat printr-un comunicat de presă, a fost legată de susţinerea sa faţă de managerul CEO, Laurenţiu Ciurel. Filiala de la Gorj va propune în BPJ excluderea lui Dian Popescu, iar dacă se va întrunii numarul de voturi necesar, propunerea de excludere va ajunge şi pe masa Biroului Permanent Naţional.

    Dian Popescu a făcut declaraţii prin care lasă să se observe o apropiere a sa faţă de PSD, de când nu mai este preşedinte al fostului PNL. Din cauza condamnării pe care o are, el a fost schimbat din funcţie cu actualul copreşedinte , Tudor Barbu.

Cel care vine cu propunerea de excludere, se pare că este copreşedintele, Dan Vîlceanu. Cei doi sunt într- un război al declaraţiilor de pe vremea când cele două partide s- au unit. Joi, 3 decembrie, are loc şedinţa BPJ, în care membrii vor vota dacă sunt de acord. Votul va fi unul secret, nu la vedere.

dian

    Dian Popescu consideră că nu va fi exclus din partid, pe motiv că este un parlamentar cu 43 de mii de voturi. El a fost ales senator din partea USL. La ultima vizită la Tg Jiu, copreşedinţii PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, întrebaţi despre Dian Popescu, au spus ca trebuie să înţeleagă că nu mai este preşedinte de partid şi că sancţiunile sunt valabile pentru toată lumea care încalcă statutul.

ecopolitic.ro

 

 

 

 

 

 

Iniţiativa de excludere îî aparţine lui Vîlceanu

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.