PNL GORJ AVERTIZEAZĂ ASUPRA RISCULUI FRAUDĂRII ALEGERILOR DE LA GORJ DE CĂTRE PSD

0
224

pnl gorj

PNL Gorj trage un semnal de alarmă cu privire la riscul de influențare a rezultatului alegerilor din 25 mai, de către PSD, prin acțiuni în afara secției de votare și în interiorul acesteia.

,,Liberalii au atras atenția încă de acum două săptămâni cu privire la mișcări suspecte în Gorj. Puzderie de mașini cu numere de Olt și Dolj s-au răspândit prin localități și au lipit afișele cu sloganul-strigoi ‘USL trăiește’. Aceiași anonimi lipitori au schimbat — doar parțial — afișajul declarat ilegal de Biroul Electoral Central cu afișele corecte și legale. După toate probabilitățile, commando-ul PSD-ist cu mașini înmatriculate în județele limitrofe va cara oamenii la vot, duminică. Tot acest commando ar putea fi capabil să transporte, pe 25 mai, zeci și sute de oameni, pentru a vota în mai multe localități. Este știut că turismul electoral reprezintă un delict penal, sancționat de legea romana cu amendă și închisoare. Tot fapta penală este și mituirea electoratului cu sume de bani sau obiecte, altele decât cele acceptate de lege. După sumele foarte mari de bani cheltuite de PSD pentru a înroși județul, cetățenii trebuie avertizați să nu accepte eventualele ‘atenții’ pesediste, fie în noaptea de dinaintea votului, fie în timpul intervalului de votare”, se arată în comunicatul Partidului Naţional Liberal, filiala Gorj.

PNL-iştii gorjeni mai atrag atenţia şi asupra faptului că în apropierea secțiilor de votare, la mai puțin de 500 de metri, sunt instalate bannere PSD. În ziua votului, acestea trebuie să fie înlăturate, pentru a nu influența votul. Liberalii solicita cetățenilor să sesizeze dacă în apropierea secțiilor de votare din localitățile gorjene persista bannerele electorale ale PSD, pentru formularea de reclamații către Biroul Electoral Județean.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.